Babzsák sziget

Babzsákfotel termékeink

Bali

Bali gyerek babzsák

Babzsákfotel gyermekeknek. A mosógépben tisztítható külső huzatnak hála, nem kell aggódnia a szennyeződések miatt. A lurkók imádni fogják, akár játékra, akár pihenésre vágynak! 6 éves korig ajánlott.

Bora Bora

Bora Bora babzsákfotel

Kollekciónk legkedveltebb darabja népszerűségét egzotikus megjelenésének és rendkívül kényelmes kialakításának köszönheti. Gerincbarát kivitelezése lévén kismamáknak is ideális választás.

Hawaii

Hawaii babzsákfotel

Kétfunkciós modellünk a tökéletes alternatíva azok számára, akik a babzsákfotel kényelmét szeretnék ötvözni a puff praktikus tulajdonságaival. Variálja kedve szerint a használati módokat.

Barbados

Barbados babzsák puff

Komfortos és mutatós, henger alakú puff a babzsák-élmény szerelmeseinek. Praktikus modell, mely a nappaliba, az étkezőbe és a hálószobába egyaránt nagyszerű választás lehet.

Haiti

Haiti babzsák

150 x 110 cm-es babzsákunk az ideális szieszta kelléke. Ez a termékünk nem formálható szabadon, így a hátat és a fejet sem támasztja meg, azonban meditáláshoz, fekvéshez tökéletes.

Mauritius

Mauritius puff

A hagyományos puffok újragondolása babzsák kivitelezésben. A 70x70 cm széles, 20 cm magas babzsákok praktikus mérete gazdag felhasználási variációkat biztosít: engedje szabadjára kreativitását!

Fiji

Fiji babzsák

Ha olyan babzsákot keres, mely többet képes nyújtani, mint egy fotel, akkor Fiji fantázianévre keresztelt termékünket imádni fogja! Méretei és egyedi formatervezése lévén ülőgarnitúrának is ideális.

Tortuga

Tortuga párna

Legkisebb modellünk is a maximális babzsák-élményt nyújtja Önnek. Sokoldalú és praktikus darab, mely kevés helyet foglal a poggyászban, és párnaként, fejtámlaként, ülőkeként egyaránt alkalmazható.