Babzsák sziget
Xerox babzsákok

Xerox babzsákok

Kiszállítottunk ma néhány Xerox logós Hawaii babzsákot. Nem kellett sok idő, hogy használatba vegyék őket. Köszönjük a megrendelést. http://www.babzsaksziget.hu

2016-09-26
Új youtube videó

Új videó az akciókról

Új akcióinkról készült egy kis videó amit a youtube-on meg lehet tekinteni.

2016-08-12
Az új logónk

Az új logónk

A régi feliratot mostantól ez a logó fogja felváltani. Ezentúl ezzel találkozhat mindenki aki nálunk szerzi be babzsákját.

2016-07-17
Bora Bora Különleges Kiadás

Bora Bora Különlges Kiadás

10 évesek lettünk és ebből az alkalomból készítettünk 4 db különleges babzsákot, melyeken az eddig megrendelt logók közül a legszebbek találhatók.A babzsákok közül egy kisorsolásra kerül a facebook oldalunkon. Egy másikat elárverezünk, a befolyt összegből pedig a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesületet fogjuk támogatni. Licitálni a facebook oldalunkon lehet, illetve email-ben név és telefonszám megadásával. Kikiáltási ár 50.000 Ft. Köszönjük a logók tulajdonosainak a hozzájárulást valamint a Kasza Kft.-nek és a Hímestárnak, hogy elkészítették őket számunkra. Az akció 2016.09.01-ig tart.

2016-06-22
Metro Bora Bora

Bora Bora and Metro

Pénteken ezeket a babzsákokat szállítottuk ki. Nagyon szép összeállítás és a dolgozók biztosan nagyon örültek nekik.

2016-05-01
Papaya Bora Bora

Papaya Bora Bora

Nem szándékosan ilyen céllal rendelték a képen látható babzsákot,de a fénykép elkészítése után rájöttünk, hogy pont úgy néz ki mint egy nagy Papaya :)

2016-04-20
Vízálló szett

Egy nagyon szép vízálló szett

Egy kedves vásárlónk szeretett volna babzsákokat amiket kültéren is használna. A vízlepergetős huzatunk bírja a kinti körülményeket hiszen ezt szoktán különböző szabadtéri szórakozóhelyek tulajdonosai is vásárolni. Azonban jelen esetben teljesen vízálló babzsákokat szerettek volna tőlünk. Mi minden esetben nagy megtiszteltetésnek vesszük ha a vásárlók minket választanak, így beszereztünk olyan anyagot ami minőségében is felveszi a versenyt az általunk használt anyagokkal. Így született meg ez a szett. Szerintünk nagyon szép. Köszönjük a megrendelést.

2016-04-05
Cica babzsák

Cica a babzsákban

Elég sok megrendelőnk volt aki a kutyájának kért babzsákot,de cicás megrendelőnk eddig nem nagyon volt. Pedig ahogy a kép mutatja a cicák is nagyon szeretnek babzsákban hemperegni.

2016-03-22
Levin hímzés

Egy nagyon szép hímzés

Már egy jó ideje volt,de csak most került elő ez a kép egy szép egyedi hímzésről, és úgy gondoltuk megmutatjuk. Egy Bali babzsákra készítettük el és minden bizonyára nagyon örült neki a megajándékozott. :)

2016-03-12
Új logóterv

ELKEZDTÜNK LOGÓT TERVEZGETNI (ÍGY 10 ÉV UTÁN)

Úgy gondoltuk, hogy mint minden valamire való cégnek, így nekünk is szükség lenne egy logóra. ( Így 10 év után már azért aktuális. Mindenképp valami olyat szerettünk volna amiről egyből rá lehet jönni, hogy a babzsák és a babzsákfotel cégünk fő profilja. Ez még nem a végleges terv de dolgozunk rajta.

2016-03-04
Babzsáksziget a Baba Bazáron

Hódmezővásárhely Baba Bazár

Meghívtak minket Hódmezővásárhelyre a Baba Bazárra és természetesen örömmel mentünk. A rendezvényen egy Haiti, egy Bora Bora, egy Barbados és egy Bali babzsákkal jelentünk meg. A legnépszerűbb egyértelműen a Bali és a Bora Bora volt mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. Nagyon eredményes napot zárunk és reméljük mindenkinek nagyon tetszettek a babzsákfotelek.

2013-10-12
Babzsáksziget Blog

AZ ÚJ BLOG

Az oldal megújításával együtt elindítjuk a jegyzetek oldalt is, ahol az általunk készített legérdekesebb babzsákok kapnak helyet. Minden babzsákhoz fűzödik egy kis történet és az erre érdemeseket veletek is megosztjuk. Ha pedig úgy érzed, hogy a babzsák annyira elnyerte tetszésed, hogy megosztanád a világgal, akkor küldj egy képet valamint néhány sort amit megosztanál a többiekkel és mi kitesszük az oldalra. Az elmúlt 7 évünk legérdekesebb pillanatait ( a teljssség igénye nélkül) megtalálod a bejegyzés alatt.

2013-09-18
Vízálló Hawaii babzsákfotelek

Vízálló Hawaii babzsákok egy gyönyörű helyen

Ezek a babzsákok már mostanában készültek. Amiért különleges számunkra az az, hogy ismét egy olyan anyaggal dolgoztunk amivel azelőtt még soha. Valamint a babzsákok gyönyörű környezetbe kerültek. A kis pódiumot egy mini folyó veszi körbe ami egyik felén egy vízeséssel kezdődik, másikon pedig egy kis tóban végződik.

2013-07-25
Sok babzsák

SOK-SOK BABZSÁK

Ritkán készít az ember annyi babzsákot ami elfoglal egy komplett házat, de itt ez történt. A szállítás előtt a műhelyünk, a házunk az autók egy komplett babzsák raktár volt.

2013-02-14
Thai felirat

Barátok ajándéka

Ezt a babzsákot azért tartjuk érdemesnek felkerülni az oldalra mert nagyszerű volt a színválasztás és gyönyörűen mutatott rajta a hímzés. Akik követik az oldalt azok tudhatják, hogy fűződött nyereményjáték a felirathoz is, ezért most nem írjuk le, hogy mi van a babzsákra írva.

2012-12-28
Alcantara babzsákok

Irodaház Budapest - Az első Alcantara babzsákok

Végre eljött a pillanat amikor Alcantara anyagból készíthettünk babzsákfotelt. És rögtön kettőt. Egy nagyon igényes irodának a belső építésze hívott fel minket, hogy Bora Bora babzsákokat szeretne rendelni. De csakis Alcantara anyagból mert az iroda minősége megkívánja ezt a fajta luxust. Az anyagra 2 hetet vártunk mire megjött és izgatottan bontottuk ki a csomagot. Elhihetitek, hogy egy 200.000 Ft-os anyagot milyen félelemmel szab fel az ember, hogy nehogy elrontsa. A babzsák önmagában kényelmes, de Alcantara borítással leírhatatlan.

2011-08-20
Hostel babzsákok

Hostel Budapesten

Nagyon igényes hostel ki más babzsákjait választhatta volna mint a Miénket? :) Gyönyörűen felújított helységek, fantáziadús környezet. Ha turisták lennénk biztos csak itt akarnánk aludni.

2011-07-18
Babzsákok strandra

Vadonat új strand vadonat új babzsákjai

Mint már olvashattátok voltunk kint strandon babzsákokkal, de ez volt az első alkalom, hogy egy strandra ezen belül is egy bárba szállítottunk babzsákokat. Az érdekesség itt annyi volt, hogy mindenki minket nézett ahogy pakoltuk be a babzsákokat és szinte még le sem raktuk már mindenki ki akarta próbálni őket.

2011-06-13
Focis Barbados babzsák

Focis Barbados babzsák - Eger

Ezekben a babzsákokban nem az egyediségük volt a fő érdekesség. Habár nagyon szépek voltak és nagyon passzoltak a helyhez, mégis itt egy olyan élménnyel gazdagodtunk ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A puffok egy sportmúzeumba kerültek ahol a sok érdekesség mellett megtalálható volt az eddigi összes olimpiák fáklyája. Hihetetlen élmény volt megfogni azokat a tárgyakat amiket olimpikonjaink vittek valaha.

2011-04-16
Virágos Hawaii babzsákfotel

Virágot a babzsákra

A plüss Hawaii fotel narancs színben önmagában is nagyon jó választás, de ha az ember még virágokat is varr rá, akkor már tökéletesebb nem is lehet. Ezek a babzsákok képen is nagyon szépek,de azért kerülnek fel erre az oldalra mert élőben még sokkal szebbel voltak, és ez különösen igaz erre a babzsákfotelre.

2010-12-22
Pillangó kristályos babzsák

Swarovski pillangó

2010-ben egy kedves vásárlónk kristályos babzsákot szeretett volna vásárolni. Gondoltuk, hogy ez aztán kihívás lesz. Nagyon élvezetes volt dolgozni ezen a babzsákfotelen, habár jó néhány órát eltöltöttünk mire a nevet és a pillangót felálmodtuk a babzsákra. De szerintünk nagyon szép és egyedi lett.

2010-11-21
Pöttyös

Sziget fesztivál - Pöttyös

A Sziget fesztivál mindig az a hely volt ahol több dolog miatt is jó lenni. A hangulat, a zene, a programok és persze a babzsákjaink. Jó érzés volt úgy kilátogatni, hogy láttuk mennyi ember élvezi a babzsákfotelek kényelmét. A Pöttyös pedig azért csak a pöttyös. Akár még barterben is elkészítettük volna a foteleket, bár 5000 db Túró Rudit megenni nem lett volna egyszerű:)

2009-10-11
Babzsákfotelek a Goloka Teaházban

Goloka Teaház - Gyöngyös

2008-ban valahogy mindenki teaházat akart nyitni, és sorra találtak is meg minket, hogy milyen jól mutatnának a babzsákjaink náluk. Hála a jó égnek kaptunk is megrendeléseket gazdagon, de ezek közül is kiemelkedett a Goloka Teaház Gyöngyösön. Egy nagyon szimpatikus pár volt a tulajdonos akik az alkudozásban is az élen jártak :) De ettől függetlenül 12 babzsákot rendeltek tőlünk vízlepergetős borítással. A helyet hihetetlen széppé és fantáziadússá alakították, és valóban nagyon szépen mutattak ott a babzsákfoteleink. Azóta többször is jártunk náluk vendégként és mindig nagyon jó hangulatban telt az a pár óra amit ott töltöttünk.Köszönjük!

2008-06-03
Vogavadászat

Sláger Rádió - Vogavadászat

Vannak olyan megrendelések amiknek kimondottan örül az ember, főleg akkor ha a kedvenc ráiójától kapja. A babzsákok legyártásában semmi extra nem volt, és a puffok sem voltak igazán egyediek de mégis nagy élmény volt a Sláger Rádiónak dolgozni. Köszönjük.

2008-04-08
Közgáz

Közgáz - pályaválasztási napok

A rendezvény szervezői meginvitáltak minket, hogy legyünk az egyik kiállítói az eseménynek. Gondoltuk nagyon jó ötlet hiszen egy egész egyetemnyi fiatal fogja megismerni a termékeinket. Azon a pár napon amíg ott voltunk ugyan megrendelést egy darabot sem gyűjtöttünk be, viszont nagyon jókat mulattunk :)

2008-03-22
Múzeum

Iparművészeti múzeum

Az első alkalom amikor múzeumba rendelték a babzsákjainkat. Sajnos a végleges felhasználásukról nincs információk, de a képen látható helyen nagyon szépen mutatnak. Azóta már több múzeummal is volt szerencsénk együtt dolgozni, de mindig az első a legemlékezetesebb.

2008-02-17
Naturella

Procter And Gamble

A Procter and Gamble megrendelése volt az egyik legemlékezetesebb megrendelésünk. Hogy miért? Egy olyan határozott és fizetőképes céget ismertünk meg bennük akik tudják, hogy mit akarnak, mikor akarják, és hogyan akarják. Nem iktattak be reklám és különböző ügynökségeket arra munkára amit ők is el tudnak végezni. Megkaptuk a logót, a méreteket és szállítási határidőt, mi leadtuk a számlát és mire a babzsákok elkészültek addigra az átutalás is megtörtént. Azóta már szintén dolgoztunk velük és reméljük a jövőben is fogunk. Köszönjük.

2008-01-19
kocka babzsák

A kocka el van vetve

2007-ben egy úr hívott fel minket, hogy egy elég egyedi babzsákot szeretne venni a fiának karácsonyra. Gondoltuk, hogy színtén 2-3 színből szeretné mint a legtöbben akik egyedi babzsákot szeretnének. Aztán megkaptunk az instrukciókat erre a dobókocka babzsákra. Szerintük elég egyedi lett. Bár babzsákként nem használható, mivel csak ráülni lehet és nem süpped bele az ember. De azért elég egyedi lett és biztosan szép dísze a szobának azóta is.

2007-12-11
Klikk kiállítás

Millenáris - Klikk kiállítás


Az első nagy megrendelésünket a Millenárison megtartott Klikk kiállítás szervezőitől kaptuk. Közel 100 db Hawaii fotelt kellett nekik gyártanunk elég szoros határidőn belül. A babzsákfotelek végül időre elkészültek és a látogatók már a megnyitó napján élvezhették a Babzsáksziget babzsákjainak kényelmét. Ez a megrendelés azért is volt érdekes mert itt megtanultuk, hogy kiállításokra, vendéglátó egységekbe stb, csak olyan babzsákot szállítunk aminek a zipzárját bevarrtuk. Ugyanis a látogatók első dolga az volt, hogy kinyitották a külső huzatot és meglepetésükre még egy huzat volt benne, amin szintén zipzár volt. Viszont ezt is kinyitva már dőlt belőle a polisztirol golyó. :) Az első nap vége így aktív porszívózással telt.

2007-05-19
Szinkronúszók

A magyar női szinkronúszó válogatott

Ez a kép még mindig a Külker Parkban készült. Az egyik délután különböző családi rendezvények voltak, aminek is egy részét a női szinronúszó válogatott bemutatója képezte. Azelőtt még soha nem láttunk élőben ilyet, de higyjétek el, fantasztikus volt. Mivel tőlünk sem áll távol a sportolás ( bár időnk nagy részét babzsákok közelében töltjük ), így megkértük a hölgyeket, hogy engedjék meg, hogy készíthessünk róluk egy képet a babzsákjaink jelenlétében. Az edző nővel folytatott hosszas egyeztetés után végül megtiszteltek minket azzal, hogy készíthettünk pár képet. Ezúton is ismét köszönjük és további sok sikert kívunk nekik!

2006-07-13
Külker Park

Külker Park

Indulásunk után nem sokkal megkerestek minket, hogy lenne-e kedvünk kitelepülni egy strandra, ahol is népszerűsíteni tudnánk a céget, valamint babzsákfoteleket adhatnánk bérbe. A népszerűsítés nagyon jól sikerült, nagyon jól fogadták a strandolók a babzsákokat. Ez volt az első alkalom, hogy teljesen vízálló foteleket készítettünk. Ugyan a palettánkban nem szerepel a vízálló anyag, de mint az ábra mutatja minden helyzetet és kérést megoldunk.

2006-05-01

EZT ÍRTÁK RÓLUNK

Nem csak kényelmünket szolgálja, egészségünkre is jó hatással van a babzsák fotel!
Kétféle ember létezik a világon! Az egyik, aki még nem ült babzsák fotelben, és nem tudja, hogy milyen királyi kényelmet élhet át egy ilyen ülőalkalmatosságban, míg a másik, aki már kipróbálta a komfort földi megtestesítőjét, és minden vágya, hogy magának is beszerezzen egyet, mert munka vagy edzés után szeretné gyorsan kipihenni a fáradalmakat – írja a babzsaksziget.hu.

A babzsák fotel egy viszonylag friss találmánynak tekinthető a berendezési tárgyak piacán, népszerűsége azonban növekvőben van, így ma már szinte mindenki ismeri, viszont még mindig csak nagyon kevesen rendelkeznek vele. Ezt elsődlegesen annak köszönhető, hogy sokan nincsenek tisztában egészségünkre gyakorolt hatásaival, mert egy babzsák fotel nem csak azért kiváló, hogy kényelmesen tudjuk nézni belőle a televíziót, vagy megpihenjünk benne egy fáradt nap után – noha tény, hogy a legtöbben ezért szeretnek bele legelőször.

Az általános kérdés, ami a babzsák fotelekkel kapcsolatban megfogalmazódik az emberekben, hogy mégis mi a különbség közte, illetve a hagyományos fotelek között? A legegyszerűbb válasz erre, hogy csak ki kell próbálni mindkettőt, és a különbség azonnal nyilvánvalóvá válik. Egy babzsák fotel ugyanis lényegesen kényelmesebb ülőpozíciót biztosít használója számára, hiszen a tömésanyag dinamikusan illeszkedik a gerincoszlophoz, aminek köszönhetően azonnal megtaláljuk a tökéletes ülőpozíciót, ezáltal a mérhetetlen kényelmet, amire egy fotel soha nem képes – pláne nem hosszú távon. Nagy különbség, hogy a babzsák fotel fekvő pozíciót is biztosítani tud használója számára, így tökéletes hely lehet egy kis délutáni sziesztához, miközben a kényelemtől, valamint a belőle áradó kellemes melegtől álomra szenderülhetünk egy megfáradt nap után.

Ha viszont a babzsák fotelek legnagyobb előnyét keressük, akkor azt nem is annyira a kényelem, mint inkább egészségügyi és gyógyászati szemszögből találjuk meg. Nagyon sokan ugyanis valóban azért döntenek a kényelmes ülőalkalmatosság mellett, mert használata olyan pozitív mentális hatással van az emberekre, amelyeket kutatások még nem, de a tapasztalat annál inkább igazolta már a múltban. Ennek köszönhetően a stresszes munkát folytatók garantáltan elfelejtik a mindennapi rohanást, ha lekuporodnak egy babzsák fotelbe, ezáltal egy kényelmes lábtámasszal kiegészülve a nyugalom szigetét, a tökéletes relaxációt is megteremthetik vele. Mivel bizonyított, hogy egy félórás relaxáció akár teljes mértékben is el tudja tüntetni az egész napos stresszt, a babzsák fotel rendszeres használatával megakadályozhatjuk az ebből fakadó problémákat és betegségeket.

Ugyanakkor nem csak mentálisan képes segíteni komfortérzetünket egy babzsák! Amíg például egy hagyományos fotelben csak ideig-óráig tudunk kényelmesen ülni, addig egy babzsák fotelben akár hosszú órákig is heverészhetünk úgy, hogy közben nem zsibbad el a lábunk, netán a karunk, mert az ülőalkalmatosság példamutatón védi gerincünket. A merev háttámla helyett ugyanis itt gerincünk képes felvenni a számára legideálisabb kényelmi helyzetet, miközben vállainkkal együtt minden oldalról tökéletes alátámasztást kap, és a vérkeringésünket sem befolyásolja. Ez nem csak egy tökéletes relaxációs környezetet jelent, hanem a gerincproblémáktól szenvedők számára egyfajta felüdülést is. Esetükben ugyanis a mindennapi teendők, azt ülőmunka, a séta, a buszozás és egyebek szinte mindig kínszenvedést jelentenek az állandó fájdalomtól, egy babzsák fotel azonban nem csak a megelőzést segíti a problémák kialakulásában, hanem képes olyan komfortot biztosítani a gerincproblémától szenvedők számára, ami lehetővé teszi a tökéletes pihenést.

A fentiek után tehát bizonyára senki előtt sem lehet meglepő, hogy miért tervezik nagyon sok munkahelyen rendszeresíteni a babzsák foteleket állandó vagy pihenőidők alatti használatra, illetve miért ajánlják gyakran az orvosok is a túlhajszolt, stressztől szenvedő betegeknek. A babzsák fotel ugyanis nem csak a világ egyik, ha nem a legkényelmesebb ülő alkalmatossága, hanem rendszeres használata testileg és lelkileg is gyógyítja, illetve segíti az embereket a mindennapokban.

Forrás: Babzsaksziget.hu